U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst naar ons terugsturen. De SALE-artikelen komen NIET in aanmerking voor restitutie! Alle geretourneerde SALE-artikelen krijgen een VOUCHER met het bedrag erop. Als u artikelen na de 14 dagen retourneert, wordt er geen restitutie aangeboden en worden uw artikelen ook niet aan u geretourneerd.

Zodra de producten ons magazijn bereiken, zullen we overgaan tot terugbetaling. Deze terugbetaling kan tot maximaal 14 werkdagen duren vanaf het moment dat we het geld op uw kaart hebben gestort. De terugbetaling is exclusief eventuele bezorgkosten die u hebt betaald. Alle terugbetalingen zullen worden gedaan met dezelfde betalingsmethode. U ontvangt een bevestiging van de terugbetaling op uw e-mail.

Verzend- & Leveringsbeleid

Service staat bij Mini Mariposa hoog in het vaandel. Neem gerust contact met ons op voor vragen via info@minimariposa.nl.

  • Levertijd in de EU: 5 werkdagen
  • Buiten de EU: 5-7 werkdagen
  • Pre-orders: Productietijd: 30 dagen

Alle prijzen zijn inclusief BTW. De bezorgkosten worden in rekening gebracht op de afrekenpagina. Elk land heeft andere verzendkosten.

Terugkeer & Terugbetaling

• Bent u niet tevreden met uw aankoop? We accepteren graag de retourzendingen en terugbetaling van de artikelen die in originele staat zijn binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.

• We dekken geen retourzendingen aan ons.

• Alle items moeten in de originele staat zijn met alle accessoires. Alle artikelen worden bij terugkomst beoordeeld.

• Als we een artikel in een ongeschikte staat hebben ontvangen, vervalt de terugbetaling en worden de artikelen naar u teruggestuurd zoals betaald.

• Als we een artikel te laat hebben ontvangen, vervalt de terugbetaling en worden de artikelen naar u teruggestuurd zoals betaald door het bedrijf.

• Zijn de goederen beschadigd of verkeerd geleverd? Neem dan binnen 24 uur na ontvangst van je bestelling contact met ons op.

• Als uw terugbetaling wordt geaccepteerd, ontvangt u een e-mail met de bevestiging van de terugbetaling.

• Het kan tot 14 werkdagen duren voordat u de terugbetaling ontvangt op de kaart waarmee u heeft betaald.

• Om hygiënische redenen accepteren we geen retouren van accessoires (haarbanden, belghat etcetera).

• De artikelen die u wilt retourneren zijn uw verantwoordelijkheid totdat wij ze hebben ontvangen. Bewaar een bewijs van je retour wanneer je het pakket hebt teruggestuurd.

Retourneren

U kunt uw artikel aan ons retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen om het artikel van uw keuze te ontvangen. Retourneer uw artikel(en) volgens de onderstaande methode naar ons: Verpak het artikel opnieuw in de originele verpakking of in een veilige, waterdichte verpakking met labels er nog aan. Vul het retourformulier in dat bij uw pakket is geleverd. Retourneer het pakket door gebruik te maken van de loketten van het postkantoor en vraag een bewijs van verzending aan bij het postkantoor.

Stuur het pakket niet door de brievenbus zonder een verzendbewijs (een track en trace nummer).  Stuur de bijbehorende track en trace nummer naar onze klantenservice info@minimariposa.nl.

Download retourformulier hier


RETOUREN MOETEN WORDEN VERZONDEN NAAR:

Mevrouw Dorbeenhof 2
2524RV, Den Haag

Voor meer informatie: info@minimariposa.nl